Werkend Leren Antwerpen

Centrum voor Deeltijds Onderwijs

Restaurant Spoor 37

Beste klant van werkend leren Antwerpen Noord,

U bent welkom op dinsdag en donderdag om de gerechten die onze jongeren, onder leiding van chef Els, te komen degusteren.

U wordt vriendelijk  ontvangen en bediend, in het didactisch restaurant Spoor 37, door de jongeren van de opleiding hulpkelner en kelner.

In samenwerking met de jongeren van de bakkerijopleiding worden de verse broodjes en versnaperingen verzorgd.

Dit schooljaar werken we met 2 verschillende menu’s. Op dinsdag zijn het meer basisgerechten gericht op de opleiding keukenmedewerker en hulpkelner.

Op donderdag ligt de lat wat hoger voor de opleidingen hulpkok, kok en kelner.

Voor de 4 gangen menu betaal je op dinsdag € 25,00 en op donderdag € 28.00

Er is ook de mogelijkheid voor een Quick lunch, bestaande uit het aperitiefhapje, hoofdgerecht en 1 drankje naar keuze

Op dinsdag € 12.50 en op donderdag € 14.00

Betalen met bankcontact mogelijk.

Wij verwelkomen jullie graag om 12.10 u zodat de dienst tijdig kan worden afgerond om 14.30.

Om te reserveren voor ons restaurant Spoor 37 in de Bredastraat 35-37, bel naar 03 201 25 26 of mail naar horecanoord@werkendleren.be

 

Dinsdag Donderdag
10 januari 2023 12 januari 2023

Restaurant gesloten

Personeelsvergadering

  • Gekonfijte aardappel, Iberico ham en tomatencompote
  • Wildpastei met ajuinconfituur
  • Ree filet met tarte tatin van rode ui yoghurt kardemom en structuren van biet
  • Appelfantasie van de chef
17 januari 2023 19 januari 2023
  • Kerriescampi met tartaar van appel
  • Brandade van kabeljauw met spinazie, wittewijnsaus en grijze garnalen
  • Everzwijnfilet met rode portosaus, Wortelmousseline en Rösti van rammenas
  • Dame blanche met een twist
  • Irish coffee
  • Kerriescampi met tartaar van appel
  • Brandade van kabeljauw met spinazie, wittewijnsaus en grijze garnalen
  • Everzwijnfilet met rode portosaus, Wortelmousseline en Rösti van rammenas
  • Dame blanche met een twist
  • Irish coffee
24 januari 2023 26 januari 2023
  • Aperitiefhapje van de chef
  • Ravioli met wilde boschampignons en spek
  • Stoofpotje van everzwijn met witloofsla
  • Peer Belle Hélene
  • Soepje van wild met bospaddenstoelen en truffelschuim
  • Feestelijke fazantsalade
  • Hertenkalf met peperkoekkorst, structuur van pompoen en amandelkroketten
  • Crêpe Suzette 2.0
31 januari 2023 2 februari 2023
  • Aperitiefhapje van de chef
  • Pompoensoep met tamme kastanjes en Gruyère
  • Hertengebraad en gratin van spruitjes en spek
  • Tarte tatin 
  • Gegrilde kramiek met wildpaté en perenchutney
  • Tortelinni met bosduif en jus van Balsamico
  • Everzwijn met mousseline van knolselder kweepeer mousse en zilveruitjes
  • Stoofpeertje met amandel crème en koude sabayon van kaneel
7 februari 2023 9 februari 2023
  • Aperitiefhapje van de chef
  • Zalmtartaar
  • Kabeljauw met paddenstoelen, 3 structuren van aardpeer en aardappelbeignet
  • Duo van appelroosje en speculaas
  • Aperitiefhapje van de chef
  • Trilogie van wild
  • Tartelette met hazenpeper en zoet zuur van beukenzwammetjes
  • Tompouce 2.0 met praliné en bosbessenmousse
14 februari 2023 16 februari 2023
  • Aperitiefhapje van de chef
  • Tartaar van rundsvlees met rode bietensalade
  • Konijnfiletrollade met de beste puree van de wereld
  • Chocoladetaartjes met in frambozensiroop gepocheerde peren
  • Brie-notenkroketje met vijgencompote en lauwe Luikse siroop
  • Carpaccio van hert, veldsla, kweepeer en aardpeer
  • Gebrande skrei met pastinaak, knolselder en oesterzwammen
  • Celebration

 Krokusvakantie

28 februari 2023 2 maart 2023
  • Appel pastinaaksoep
  • Rundsreepjes met tomatenslaatje
  • Varkenshaasje met spinazie en Zoete aardappelpuree
  • Fantasie van ananas verse munt
  • Espuma van kreeftensoep met tomaat en grijze garnalen
  • Kreeft- en groententaartje Kreeft met kalfszwezerik, peterseliewortel, spinazie en pommes fondant
  • Chocolade brownie met zijn garnituren
7 maart 2023 9 maart 2023
  • Slaatje van grijze garnalen
  • Kalfstartaar met panna cotta
  • Zeeduivel mousselinesaus en Risotto met pompoen en chorizo
  • Crème Brulée met peperkoek
  • Cappuccino van scampi
  • Graved lax met appel
  • Bloemkool met brandada kroketje van kabeljauw en grijze garnalen
  • Sabayon vanille ijs
14 maart 2023 16 maart 2023
  • Soepje van doperwten met kabeljauw
  • Bladerdeeg gebakje met scampi in een lichte currysaus
  • Tongrolletjes Dugleré
  • Bavarois van vanille en bosvruchten
  • Consommé Célestine
  • Tartaar van komkommer en asperges met zoete puntpaprika
  • Eendenborst met butternutpompoen en appelsien
  • Passie van passievrucht

(personeelsvergadering om 14.40u)

21 maart 2023 23 maart 2023

Klassenraad

  • Consommé van garnalen met tortellini van ricotta en makreel
  • Kort gebakken tonijn, aspergemousse, asperges
  • Gegrilde kalfsfilet en asperges, morieljes, pommes soufflées en heldere uienjus
  • Razend lekker rabarber dessert
28 maart 2023 30 maart 2023

Restaurant gesloten

Restaurant gesloten

Paasvakantie

18 april 2023 20 april 2023
  • Asperge velouté met grijze garnalen
  • Asperges met zalm en Hollandaise saus
  • Panna cotta met rabarber en rood fruit

Restaurant gesloten

25 april 2023 27 april 2023
  • Aperitief van de chef
  • Asperges op zijn Vlaams
  • Lamsfilet met asperges lamsjus en peultjes
  • Trio van chocolademousse
  • Asperges met ganzenlever en tuinbonen
  • Romige aspergesoep met gerookte paling
  • Zacht gegaarde zalm met haringeitjes, jonge prei, krokante chips, peterseliecoulis, asperges en saus op basis van Hoegaarden
  • Aspergetompouce
2 mei 2023 4 mei 2023
  • Panna cotta van kokosmelk met mango-ananas-salsa
  • Carpacciorolletjes met ruccolasalade
  • Aardappelcurry met zeebaars
  • Engelse Trifle
  • Eindwerk jongeren 
9 mei 2023 11 mei 2023
  • Eindwerk jongeren
  • Eindwerk jongeren
16 mei 2023 18 mei 2023
  • Eindwerk jongeren

Restaurant gesloten

23 mei 2023 25 mei 2023
  • Eindwerk jongeren

Restaurant gesloten