Werkend Leren Antwerpen

Centrum voor Deeltijds Onderwijs

Restaurant Spoor 37

Beste klant van Werkend Leren Antwerpen Noord,

U bent welkom op dinsdag en donderdag om de gerechten, die onze jongeren van de opleiding keukenmedewerker en hulpkok bereiden, te komen degusteren.

U wordt vriendelijk ontvangen en bediend, in het didactisch restaurant Spoor 37, door de jongeren van de opleiding hulpkelner en kelner.

In samenwerking met de jongeren van bakkerij worden er vers gebakken broodjes voorzien.

De jongeren van de opleiding chocolademedewerker zorgen voor een fijne praline voor bij de koffie.

Reserveer minstens 2 dagen op voorhand, graag tijdig een seintje vooraf bij annulering.

Breng ons op voorhand zeker op de hoogte als we rekening moeten houden met eventuele allergenen of vegetarisch.

Voor een 4 gangen menu met aperiefhapje betaalt u € 25 (exclusief dranken).
Er is ook de mogelijkheid voor een Quick Lunch, bestaande uit het hoofdgerecht en 1 drankje voor de prijs van € 12.
Voor enkele visgerechten wordt een dagprijs gevraagd.

Nieuwe openingsuren
Wij verwelkomen jullie graag om 12.10 u zodat de dienst tijdig kan worden afgerond om 14.30.

Betalen met bancontact mogelijk.

Om te reserveren voor ons restaurant Spoor 37 in de Bredastraat 35-37, bel naar 03 201 25 26 of mail naar horecanoord@werkendleren.be

 

Dinsdag Donderdag
19 april 2022 21 april 2022
  • Consommé van garnalen met tortellini van ricotta en makreel
  • Kort gebakken tonijn, aspergemousse, asperges
  • Gegrilde kalfsfilet en asperges, morieljes, pommes soufflés en heldere uien jus
  • Razend lekker rabarber dessert
  • Klassenraad
26 april 2022 28 april 2022
  • Krielaardappel met witte asperge, garnalen en kwartelei
  • King krab met avocado, kokos en groene asperge
  • Gegrild kalf met asperge, miso, paddenstoel
  • Kaasschotel of Irish Coffee
  • Krielaardappel met witte asperge, garnalen en kwartelei
  • King krab met avocado, kokos en groene asperge
  • Gegrild kalf met asperge, miso, paddenstoel
  • Kaasschotel of Irish Coffee
3 mei 2022 5 mei 2022
  • Asperges met ganzenlever en tuinbonen
  • Romige aspergesoep met gerookte paling
  • Zacht gegaarde zalm met haringeitjes, jonge prei, krokante chips, peterseliecoulis, asperges en saus op basis van Hoegaarden
  • Aspergetompouce
  • Restaurant gesloten
10 mei 2022 12 mei 2022
  • Consomme celistine
  • Tartaar, komkommer, asperges, zoete puntpaprika
  • Eendenborst, butternut, maniok, balsamico
  • Passie van passievrucht
  • Consomme celistine
  • Tartaar, komkommer, asperges, zoete puntpaprika
  • Eendenborst, butternut, maniok, balsamico
  • Passie van passievrucht
17 mei 2022 19 mei 2022

Eindwerk Richal:

  • Bruschetta met ansjovis
  • PAPRIKA-CASHEWSOEP
  • Kabeljauw in parmaham met knolselderij
  • Banana Caramel Cream

Eindwerk Richal:

  • Bruschetta met ansjovis
  • PAPRIKA-CASHEWSOEP
  • Kabeljauw in parmaham met knolselderij
  • Banana Caramel Cream
24 mei 2022 26 mei 2022

Eindwerk Angelique

  • Amuse Carpaccio van rundvlees- Carpaccio de boeuf
  • Gepocheerde zeetong “Dieppoise”
  • Dubbele lendenbiefstuk op de wijze van Tirol
  • Parfait van Grand Marnier
  • Feestdag
31 mei 2022 2 juni 2022
  • Didactische uitstap
    Keuken toe
  • Didactische uitstap
    Keuken toe
7 juni 2022 9 juni 2022
  • Restaurant gesloten
  • Restaurant gesloten
14 juni 2022 16 juni 2022
  • Opkuis
  • BBQ op de PIT
21 juni 2022 23 juni 2022
  • Opkuis
  • Opkuis