Werkend Leren Antwerpen

Centrum voor Deeltijds Onderwijs

Restaurant De Veste

Restaurant De Veste       Restaurant De Veste

 

De Veste:

kom elke dinsdag en woensdag tussen 11u30 en 15u genieten van een heerlijk menu in het oefenrestaurant van Werkend Leren Antwerpen Zuid te Grotesteenweg 226, 2600 Berchem

 

Een menu (exclusief dranken) kost 25 euro.

 

Reserveren kan alle weekdagen tussen 9u en 16u op het nummer 0473 80 95 71,

via horecazuid@werkendleren.be

of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8u30 en 15u30 op het nummer 03 334 34 36

 

Reserveer minstens 1 week voor je bezoek of de laatste woensdag voor een vakantie en geef tijdig een seintje bij annulering.

 

Je kan zowel cash als met bancontact betalen!

 

Breng ons op voorhand zeker op de hoogte als we rekening moeten houden met eventuele allergenen.

 

------------------------------------------------------------------

 

Menu voor 21 en 22 september 2021

 

Ganzenlever/chutney van mango/rozijnentoast

*

Kippenfilet/spinazie/mozzarella/gerookt spek/krielaardappelen

*

Mascarpone/speculaas/rood fruit

 

 

Menu voor 28 en 29 september 2021

 

Kippenvelouté/ham/gerookt ossentong/champignon

*

Zeetongrolletjes/julienne van groenten/

witte wijnsaus/aardappeltonnetjes

*

Chocolade flikken/frambozen

 

 

Menu voor 5 en 6 oktober 2021

 

Gerookte forelmousse/komkommer/citroen-bieslooksaus

*

Ossenhaas/warme seizoengroenten/choronsaus/frietjes

*

Passievruchtenparfait

 

 

Menu voor 12 en 13 oktober 2021

 

Cocktail/grijze garnalen/ei/tomaat

*

Waterzooi van zalm/zeetong/scampi/julienne van groenten/

aardappeltonnetjes

*

Gebrande room

 

 

Menu voor 19 en 20 oktober 2021

 

Slaatje /tonijn/ansjovis/ei/tomaat/boontjes/kappertjes/olijf

*

Varkenshaasje/boontjes/wortel/jus van Calvados/aardappel Anna

*

Gegratineerd fruit

 

 

Menu voor 26 oktober 2021

 

 Tomatensoep/room/paprika/tomatenblokjes/rijst

*

Chateaubriand/slaatje/peperroomsaus/stro-aardappelen

*

Bladerdeeg/appel/kaneelijs

 

 

Menu voor 9 en 10 november 2021

 

Heldere bouillon/fazant/pompoenbolletjes

*

Zeetong/botersaus/waterkers/tomaat/champignonkop/

Hertoginnen-aardappelen

*

Trio van chocolademousse

 

 

Menu voor 16 en 17 november 2021

 

Carpaccio van zalm/citrusvinaigrette/dille

*

Piepkuiken/spek/zilveruitjes/champignon/aardappelsoesjes

*

Flensje/banketbakkersroom/chocoladesaus

 

 

Menu voor 23 en 24 november 2021

 

Gepocheerd ei/sojascheuten/kerriemousselinesaus

*

Eendenborst/appelsiensaus/witloof/waterkers/aardappelwafeltjes

*

Sabayon/Amaretto

 

 

Menu voor 30 november en 1 december 2021

 

Aardpeersoep/grijze garnalen

*

Gamba’s /botersaus/look/peterselie/pilaff-rijst

*

Panna cotta/kersen

 

 

 Menu voor 7 en 8 december 2021

 

Sint-Jacobsvrucht/knolselder/chorizo

*

Everzwijnnootjes/wildroomsaus/aalbessen/appeltje/

veenbessen/spruitjes/amandelkroketten

*

Cannelloni van ananas/rijstpap/passievruchtencoulis

 

 

Menu voor 14 en 15 december 2021

 

Consommé/bosduif/enoki

*

Hertenkalfsfilet/witloof/mini-bloemkool/portosaus/spinaziegratin

*

Bavarois van bosvruchten

 

 

Menu voor 21 december 2021

 

Garnaalkroket/ gefruite peterselie/ citroen

*

Kip/ spek/ warme tomaat/champignon/duivelsaus/ lucifersaardappelen

*

Macaron/vanillecrème/frambozen

 

 

Menu voor 11 en 12 januari 2022

 

Roomsoep/shi-take

*

Gegrilde filet-pur/bearnaise/peperoomsaus/slaatje/frietjes

*

Banaan/sinaasappelsaus/mandarijnijs

 

 

Menu voor 18 en 19 januari 2022

 

Aardappel/gerookte zalm/zure room/bieslook

*

Stoofpotje van wild/spek/ zilveruitjes/spruitenkroketten

*

Coupe vanilleroomijs/warme krieken

 

 

 Menu voor 25 en 26 januari 2022

 

Frisse tartaar/roze tonijn/komkommer/groene appel/koriander

*

Lamsfilet/groene kruiden/en crôute/gratin-aardappel

*

Tiramisu

 

 

Menu voor 1 en 2 februari 2022

 

Quiche/zalm/geitenkaas/broccoli

*

Gebakken roodbaars/preistoemp

*

Soesjes/pralinéroomijs/karamelsaus

 

 

Menu voor 8 en 9 februari 2022

 

Parelhoenvelouté/kerrie/jonagold/rijst

*

Kalfsfilet/gebakken shi-take/spruitjespuree/portojus

*

Chocoladesabayon/koffieroomijs

 

 

Menu voor 15 en 16 februari 2022

 

Gerookte zalm/ui/peterselie/citroen/mierikswortel

*

Ierse ribstuk/gefruite ui/gesmolten tomaat/Tyroliennesaus/aardappelbalkjes

*

Trio van bavarois

 

 

Menu voor 22 februari 2022

 

Gegrilde zalm/bladspinazie/Dijonnaisesaus

*

Gentse waterzooi/julienne van groenten/aardappeltonnetjes

*

Coupe vanilleroomijs/warme chocolade saus

 

 

 Menu voor 8 en 9 maart 2022

 

Babykreeft “belle-vue”/dilledressing

*

Mixed-grill/slaatje/Stroganoffsaus/

aardappel in de schil

*

Brusselse wafel/suiker/slagroom

 

 

Menu voor 15 en 16 maart 2022

 

Paprikasoep/room/kip/rijst

*

Kreeft/mosterd/sjalot/peterselie/witte wijnsaus/tagliatelli

*

Kiwimousse

 

 

Menu voor 22 en 23 maart 2022

 

Trio van zalm

*

Varkenswangetjes/Japanse champignon/lente-ui/

gerookte palingfilet/ganzenlever

*

Warme chocoladetaartje

 

 

Menu voor 29 maart 2022

 

Bloemkoolsoep/room/broccolituiltjes

*

Gegrilde kreeft/tomaat/basilicum/look/rijst

*

Calvadosappelen/mascarponecrème

 

 

Menu voor 20 april 2022

 

Carpaccio van runds/ruccola/Parmesaanse kaas

*

Slibtongetjes/gesmolte boter/peterselie/slaatje/frietjes

*

Flan van chocolade/mandarijntjes/mangosorbet

 

 

Menu voor 26 en 27 april 2022

 

Aspergesoep/room/groene aspergepunten

*

Dorade royal/spinazie/aardpeer/crumble pata negra/kalfsjus

*

Flensje/gekarameliseerd/ananas

 

 

Menu voor 4 mei 2022

 

Tartaar/grijze garnalen/avocado/rode peper/limoen/sesamzaad

*

Eend/geglaceerde groenten/reductie van rode porto/aardappelwedges

*

Verse fruitsalade

 

 

Menu voor 10 en 11 mei 2022

 

Burrata/tomatenconsommé/basilicum

*

Linguini/scampi/asperge/saffraan

*

Gegratineerd aardbeien

 

 

Menu voor 17 en 18 mei 2022

 

Asperge/ botersaus/gekookt ei/peterselie

*

Kippenfilet/tomatensaus/dragon/pasta

*

Aardbeien/zwarte peper/balsamico/munt

 

 

Menu voor 24 en 25 mei 2022

 

Kalfstartaar/frisse venkel/rucola

*

Gegrilde zalm/asperges/mousseline/nieuw patatjes

*

Soepje van aardbeien/basilicumijs

 

 

Menu voor 31 mei en 1 juni 2022

 

Scampi/fijne groenten/lookroomsaus

*

Onglet/sjalot uit de oven/rode wijnsaus/frieten

*

Vanilleroomijs/aardbeien

 

 

Menu voor 8 juni 2022

 

Gazpacho/komkommer/avocado/gedroogde ham

*

Kabeljauw/tomatentopping/basilicum/olijfolie/gekookte aardappel

*

Citroentaart

 

 

Menu voor 14 en 15 juni 2022

 

Rundsvlees/Parmezaanse kaas/ rucola/pijnboompitten/balsamico/olijfolie

*

Kabeljauw/grijze garnalen/prei/blanke botersaus

*

Vanilleroomijs/vers fruit