De leerlingen van Werkend Leren Antwerpen Zuid toveren elke dinsdag en woensdag van 12u tot 15u een heerlijk driegangenmenu op jouw bord in restaurant De Veste.
Een menu (exclusief dranken) kost 28,- euro.
Reserveren kan elke weekdag tussen 9u en 16u via horecazuid@werkendleren.be
of op maandag, dinsdag en woensdag tussen 8u30 en 15u30 op het nummer 03 334 34 36 (behalve in de schoolvakanties).
- Reserveer minstens 1 week voor je bezoek of de laatste woensdag voor een vakantie en geef tijdig een seintje bij annulering.
- Je kan zowel cash als met bancontact betalen!
- Breng ons op voorhand zeker op de hoogte als we rekening moeten houden met eventuele allergenen.
!!! NIEUW DE KADOBON !!!
Lekker gegeten?
Met een kadobon geef je iemand de kans om ook ons oefenrestaurant te leren kennen.
Vraag info bij de leerkracht.
------------------------------------------------------------------
Menu voor 20 en 21 september 2022
Kalfsvlees/tonijnmayonaise/kappertjes
~
Skrei/krokantje Parmaham/spaghettipompoen
~
Moëlleux van chocolade/siroop van sinaas-Amaretto
Menu voor 27 en 28 september 2022
Gebakken ganzenlever/appeltjes/jus van Calvados
~
Kippenfilet/Mozzarella/zongedroogde tomaatjes/basilicum/pasta
~
Carpaccio van ananas/witte chocolademousse
Menu voor 4 en 5 oktober 2022
Currysoep/mosseltjes/tomatenblokjes
~
Zeetong/zalm/spinazie/wittewijnsaus/aardappeltonnetjes
~
Panna cotta dulcey
Menu voor 11 en 12 oktober 2022
Bladerdeeg/gekarameliseerde witloof/geitenkaas
~
Ossehaas/warme tomaat/pompoen/peperroomsaus/frietjes
~
Banaan/sinaasappelsaus/Grand-Marnier
Menu voor 18 en 19 oktober 2022
Cocktail/kip/ananas/ei/tomaat
~
Groene waterzooi/kabeljauw/aardappeltonnetjes
~
Gegratineerd fruit
Menu voor 25 oktober 2022
Slaatje/mosseltjes/tomatenvinaigrette
~
Varkenshaasje/puree/snijbonen/jus van honing-tijm
~
Gebrande room
Menu voor 8 en 9 november 2022
Fazantenroomsoep/gekonfijte kastanjes
~
Zesrib/ slaatje/tomaat/béarnaisesaus/stro-aardappelen
~
Bladerdeeg/appel/kaneelijs
Menu voor 15 en 16 november 2022
Consommé/bosduif/knolselder
~
Zeetong/botersaus/waterkers/tomaat/champignonkop/aardappeltonnetjes
~
Chocolademousse
Menu voor 22 en 23 november 2022
Sint-jacobsnootjes/paprika/ beurre blanc
~
Kalfsschenkel/tomaat/groenten brunoise/spaghetti
~
Flensje/sinaasappel/vanilleroomijs
Menu voor 29 november en 30 november 2022
Scampi/paprika/tomaten/Cognac
~
Wilde eend/boschampignons/jus van whisky
~
Chocoladesabayon/koffieroomijs
Menu voor 6 en 7 december 2022
Aardpeersoep/truffel
~
Slibtongetjes/slaatje/frietjes
~
Panna cotta/mango
Menu voor 13 en 14 december 2022
Butternutpompoensoep/gerookte ham/hazelnoot
~
Everzwijnnootjes/wildroomsaus/spruitjes/knolselder/amandelkroketjes
~
Sabayon/sorbet van kersen
Menu voor 20 december 2022
Consommé/kwartel/pompoenbolletjes
~
Hertenkalffilet/wildpepersaus/witloof/butternutgratin
~
Bosvruchtenmousse
Menu voor 10 en 11 januari 2023
Tartaar van rauwe en gerookte zalm/avocado/komkommer
~
Stoofpotje van wild/wortel/spruitjes/raapjes/veenbessen/kroketten
~
3 x bavarois
Menu voor 17 en 18 januari 2023
Kaaskroket/peterselie/citroen
~
Gegrilde zalm/prei/mosterdsaus/mousselineaardappelen
~
Condérijst/gebakken peperkoek/rood fruit
Menu voor 24 en 25 januari 2023
Roomsoep/paling/bieslook
~
Kalfshaasje/prosciutto/Gorgonzola/tagliatelli
~
Gegratineerde appel/kaneelijs
Menu voor 31 januari en 1 februari 2023
Tartaar van rode biet/gerookte paling/zure room
~
Lamsfilet/duxelle van champignon/ en croûte
~
Geparfumeerde ananas
Menu voor 7 en 8 februari 2023
Quiche/tomaat/Mozzarella/basilicum
~
Roodbaars/paprika/venkel/aardappel
~
Soesjes/vanilleroomijs/chocoladesaus
Menu voor 14 februari 2023
Tomatensoep/verse seizoengroenten/spek/look
~
Steak/slaatje/bearnaisesaus/brugaardappelen
~
Chocolade/kumquat/yoghurtsorbet
Menu voor 28 februari en 1 maart 2023
Forelfilet/broccoli/witte wijnsaus
~
Varkenshaasje/mosterdsaus/boontjes met spek/kroketjes
~
Gebrande room/praliné
Menu voor 7 en 8 maart 2023
Terrine Noordzeevisser/romige paprikadressing
~
Piepkuiken/zilveruitjes/champignon/spek/kasteelaardappelen
~
Flensje/appel/vanilleroomijs
Menu voor 14 en 15 maart 2023
Paprikasoep/kip/Mascarpone
~
Kreeft/mosterd/sjalot/peterselie/witte wijnsaus
~
Yoghurtmousse/banaan/esdoornsiroop
Menu voor 21 en 22 maart 2023
Bisque van kreeft
~
Lamskroon/ verse erwten/ aardappelgratin
~
Ananas/gember/vanilleroomijs
Menu voor 28 maart 2023
Kalfstartaar/ sint-jakobsnoot/ avocadocrème/ kapperappel/ basilicumolie
~
Tongrolletjes/ grijze garnalen/ mosseltjes/ champignon
~
Cremeux van chocolade/sinaasappel/crumble
Menu voor 18 en 19 april 2023
Oestersoep/groene asperge
~
Gegrilde kip/warme tomaat/geroosterd spek/champignon/duivelsaus/stro-aardappel
~
Verse fruitsalade
Menu voor 25 en 26 april 2023
Carpaccio van runds/crème van ganzenlever/ruccola/pijnboompitten
~
Gegrilde zeeduivel/gekonfijte buikspek/dashi
~
Flensje/banketbakkersroom/chocolade saus
Menu voor 2 en 3 mei 2023
Roomsoep/kip/ossentong/ham/champignon
~
Slibtongetjes/slaatje/frietjes
~
Panna cotta/framboos
Menu voor 9 en 10 mei 2023
Asperge/gerookte zalm/mousselinesaus
~
Kalfsfilet/jonge wortel/lente-ui/rodewijnsaus
~
Soepje rood fruit/yoghurtijs
Menu voor 16 en 17 mei 2023
Asperges/ botersaus/gekookt ei/peterselie
~
Linguini/scampi/venkel/courgette/honingtomaat/saffraan
~
Mascarpone/amaretto/aardbeien/ lange vingers
Menu voor 23 en 24 mei 2023
Zalmpraline/geitenkaas/avocado/granny smith
~
Chateaubriand/groentekrans/madeirasaus/amandelkroket
~
Aardbeien/limoen/basilicum
Menu voor 30 en 31 mei 2023
Consommé/garnalen/zeekraal
~
Gegrilde zalm/asperges/mousseline/nieuw patatjes
~
Vanilleroomijs/aardbeien
Menu voor 6 en 7 juni 2023
Gegratineerde oester/prei/champagnesaus
~
Gevuld varkenshaasje/wortel/boontjes/portsaus/aardappel Anna
~
Sabayon/aardbeien/vanilleroomijs
Menu voor 13 en 14 juni 2023
Aspergeroomsoep met groene punten
~
Kabeljauw/boontjes/cantharel/courgette/tomaat/olijfolie
~
Vanilleroomijs/ Balsamico/aardbeien