Werkend Leren Antwerpen

Centrum voor Deeltijds Onderwijs

Restaurant De Veste

De leerlingen van Werkend Leren Antwerpen Zuid toveren elke dinsdag en woensdag van 12u tot 15u een heerlijk driegangenmenu op jouw bord in restaurant De Veste.

Een menu (exclusief dranken) kost 28,- euro.

 

Reserveren kan elke weekdag tussen 9u en 16u via horecazuid@werkendleren.be 
of op maandag, dinsdag en woensdag tussen 8u30 en 15u30 op het nummer 03 334 34 36 (behalve in de schoolvakanties).

  • Reserveer minstens 1 week voor je bezoek of de laatste woensdag voor een vakantie en geef tijdig een seintje bij annulering.
  • Je kan zowel cash als met bancontact betalen!
  • Breng ons op voorhand zeker op de hoogte als we rekening moeten houden met eventuele allergenen.

 

Kadobon  !!! NIEUW DE KADOBON !!!

 
  Lekker gegeten? 
  Met een kadobon geef je iemand de kans om ook ons oefenrestaurant te leren kennen.

 

  Vraag info bij de leerkracht.

 

------------------------------------------------------------------

 

Menu voor 20 en 21 september 2022

 

Kalfsvlees/tonijnmayonaise/kappertjes

~

Skrei/krokantje Parmaham/spaghettipompoen

~

Moëlleux van chocolade/siroop van sinaas-Amaretto

 

 

Menu voor 27 en 28 september 2022

 

Gebakken ganzenlever/appeltjes/jus van Calvados

~

Kippenfilet/Mozzarella/zongedroogde tomaatjes/basilicum/pasta

~

Carpaccio van ananas/witte chocolademousse

 

 

Menu voor 4 en 5 oktober 2022

 

Currysoep/mosseltjes/tomatenblokjes

~

Zeetong/zalm/spinazie/wittewijnsaus/aardappeltonnetjes

~

Panna cotta dulcey

 

 

 Menu voor 11 en 12 oktober 2022

 

Bladerdeeg/gekarameliseerde witloof/geitenkaas

~

Ossehaas/warme tomaat/pompoen/peperroomsaus/frietjes

~

Banaan/sinaasappelsaus/Grand-Marnier

 

  

 Menu voor 18 en 19 oktober 2022

 

Cocktail/kip/ananas/ei/tomaat

~

Groene waterzooi/kabeljauw/aardappeltonnetjes 

~

Gegratineerd fruit

 

 

 Menu voor 25 oktober 2022

 

Slaatje/mosseltjes/tomatenvinaigrette

~

Varkenshaasje/puree/snijbonen/jus van honing-tijm

~

Gebrande room  

 

 

 Menu voor 8 en 9 november 2022

 

Fazantenroomsoep/gekonfijte kastanjes    

~                                                                     

Zesrib/ slaatje/tomaat/béarnaisesaus/stro-aardappelen

~

Bladerdeeg/appel/kaneelijs

 

 

 Menu voor 15 en 16 november 2022

 

Consommé/bosduif/knolselder

~

Zeetong/botersaus/waterkers/tomaat/champignonkop/aardappeltonnetjes

~

Chocolademousse

 

 

 Menu voor 22 en 23 november 2022

 

Sint-jacobsnootjes/paprika/ beurre blanc

~

Kalfsschenkel/tomaat/groenten brunoise/spaghetti

~

Flensje/sinaasappel/vanilleroomijs

 

 

Menu voor 29 november en 30 november 2022

 

Scampi/paprika/tomaten/Cognac

~

Wilde eend/boschampignons/jus van whisky

~

Chocoladesabayon/koffieroomijs

 

 

Menu voor 6 en 7 december 2022

 

Aardpeersoep/truffel

~

Slibtongetjes/slaatje/frietjes

~

Panna cotta/mango

 

 

 Menu voor 13 en 14 december 2022

 

Butternutpompoensoep/gerookte ham/hazelnoot

~

Everzwijnnootjes/wildroomsaus/spruitjes/knolselder/amandelkroketjes

~

Sabayon/sorbet van kersen

 

 

Menu voor 20 december 2022

 

Consommé/kwartel/pompoenbolletjes

~

Hertenkalffilet/wildpepersaus/witloof/butternutgratin

~

Bosvruchtenmousse

 

 

 Menu voor 10 en 11 januari 2023

 

Tartaar van rauwe en gerookte zalm/avocado/komkommer

~

Stoofpotje van wild/wortel/spruitjes/raapjes/veenbessen/kroketten

~

3 x bavarois

 

 

 Menu voor 17 en 18 januari 2023

 

Kaaskroket/peterselie/citroen

~

Gegrilde zalm/prei/mosterdsaus/mousselineaardappelen

~

Condérijst/gebakken peperkoek/rood fruit

 

 

 Menu voor 24 en 25 januari 2023

 

Roomsoep/paling/bieslook

~

Kalfshaasje/prosciutto/Gorgonzola/tagliatelli

~

Gegratineerde appel/kaneelijs

 

 

Menu voor 31 januari en 1 februari 2023

 

Tartaar van rode biet/gerookte paling/zure room

~

Lamsfilet/duxelle van champignon/ en croûte

~

Geparfumeerde ananas

 

 

Menu voor 7 en 8 februari 2023

 

Quiche/tomaat/Mozzarella/basilicum

~

Roodbaars/paprika/venkel/aardappel

~

Soesjes/vanilleroomijs/chocoladesaus

 

 

Menu voor 14 februari 2023

 

Tomatensoep/verse seizoengroenten/spek/look

~

Steak/slaatje/bearnaisesaus/brugaardappelen

~

Chocolade/kumquat/yoghurtsorbet

 

 

Menu voor 28 februari  en 1 maart 2023

 

Forelfilet/broccoli/witte wijnsaus

~

Varkenshaasje/mosterdsaus/boontjes met spek/kroketjes

~

Gebrande room/praliné

 

 

Menu voor 7 en 8 maart 2023

 

Terrine Noordzeevisser/romige paprikadressing

~

Piepkuiken/zilveruitjes/champignon/spek/kasteelaardappelen

~

Flensje/appel/vanilleroomijs

 

 

 Menu voor 14 en 15 maart 2023

 

Paprikasoep/kip/Mascarpone

~

Kreeft/mosterd/sjalot/peterselie/witte wijnsaus

~

Yoghurtmousse/banaan/esdoornsiroop

 

 

 Menu voor 21 en 22 maart 2023

 

Bisque van kreeft

~

Lamskroon/ verse erwten/ aardappelgratin

~

Ananas/gember/vanilleroomijs

 

 

Menu voor 28 maart 2023

 

Kalfstartaar/ sint-jakobsnoot/ avocadocrème/ kapperappel/ basilicumolie

~

Tongrolletjes/ grijze garnalen/ mosseltjes/ champignon

~

Cremeux van chocolade/sinaasappel/crumble

 

 

Menu voor 18 en 19 april 2023

 

Oestersoep/groene asperge

~

Gegrilde kip/warme tomaat/geroosterd spek/champignon/duivelsaus/stro-aardappel

~

Verse fruitsalade

 

 

Menu voor 25 en 26 april 2023

 

Carpaccio van runds/crème van ganzenlever/ruccola/pijnboompitten

~

Gegrilde zeeduivel/gekonfijte buikspek/dashi

~

Flensje/banketbakkersroom/chocolade saus

 

 

 Menu voor 2 en 3 mei 2023

 

Roomsoep/kip/ossentong/ham/champignon

~

Slibtongetjes/slaatje/frietjes

~

Panna cotta/framboos

 

 

Menu voor 9 en 10 mei 2023

 

Asperge/gerookte zalm/mousselinesaus

~

Kalfsfilet/jonge wortel/lente-ui/rodewijnsaus

~

Soepje rood fruit/yoghurtijs

 

 

Menu voor 16 en 17 mei 2023

 

Asperges/ botersaus/gekookt ei/peterselie

~

Linguini/scampi/venkel/courgette/honingtomaat/saffraan

~

Mascarpone/amaretto/aardbeien/ lange vingers

 

 

Menu voor 23 en 24 mei 2023

 

Zalmpraline/geitenkaas/avocado/granny smith

~

Chateaubriand/groentekrans/madeirasaus/amandelkroket

~

Aardbeien/limoen/basilicum

 

 

Menu voor 30 en 31 mei  2023

 

Consommé/garnalen/zeekraal

~

Gegrilde zalm/asperges/mousseline/nieuw patatjes

~

Vanilleroomijs/aardbeien

 

 

Menu voor 6 en 7  juni 2023

 

Gegratineerde oester/prei/champagnesaus

~

Gevuld varkenshaasje/wortel/boontjes/portsaus/aardappel Anna

~

Sabayon/aardbeien/vanilleroomijs

 

 

 Menu voor 13 en 14 juni 2023

 

Aspergeroomsoep met groene punten

~

Kabeljauw/boontjes/cantharel/courgette/tomaat/olijfolie

~

Vanilleroomijs/ Balsamico/aardbeien