U bent welkom op maandag, dinsdag en donderdag om de bakkerijproducten die onze jongeren maken, onder leiding van Chef Piet, te kopen.
Verse broden kunnen op vraag gesneden worden met de broodsnijmachine.
Er is ook steeds een mogelijkheid om slagroomtaarten te bestellen, wel rekening houden dat die steeds een week op voorhand wordt aangevraagd.
Prijzen € 1.00 Klein brood € 2.00 Groot brood € 1.00 Speciaal brood klein € 2.00 Speciaal brood groot € 0.50 Pistolets, sandwichesen, brioches per stuk € 1.00 Frangipane, pruimentartelette € 2.00 Fruit-, aardbeientartelette € 1,50 Eclairs, soezen, zwaantjes, appelflappen, glacés € 2.50/persoon Biscuit slagroom, fruittaaten, bavarois, chocolademouse € 5.00/250gr Koekjes |
BESTELLINGEN GRAAG 1 WEEK OP VOORHAND 03/201.25.26 of 03/201.25.10 Bredastraat 37 2060 Antwerpen |
We werken nu met een vast aanbod dat elke dinsdag, donderdag en vrijdag verkrijgbaar is.
Naast het vaste aanbod is er ook een variabel aanbod dat per week verschilt.
Hieronder kan je bekijken wat dit aanbod is.
Vast aanbod
- wit brood
- grof brood
- frangipanes
- pruimentarteletjes
Variabel aanbod
Maandag |
Dinsdag |
Donderdag |
|||
16 JANUARI |
17 JANUARI |
19 JANUARI |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
|
|
|
|
|
|
23 JANUARI |
24 JANUARI |
26 JANUARI |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
|
|
|
|
|
|
30 JANUARI |
31 JANUARI |
02 FEBRUARI |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
|
|
|
|
|
|
06 FEBRUARI |
07 FEBRUARI |
09 FEBRUARI |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
|
|
|
|
|
|
13 FEBRUARI |
14 FEBRUARI |
16 FEBRUARI |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
|
|
|
|
|
Opruimen lokaal |
Krokusvakantie |
|||||
27 FEBRUARI |
28 FEBRUARI |
2 MAART |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
|
|
|
|
|
|
06 MAART |
07 MAART |
09 MAART |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
|
|
|
|
|
|
13 MAART |
14 MAART |
16 MAART |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
|
|
|
|
|
Javanais 6 personen of per persoon Crème au Beurre Studentenhaver witte massa |
20 MAART |
21 MAART |
23 MAART |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
|
|
|
|
|
|
27 MAART |
28 MAART |
30 MAART |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
|
|
|
|
|
Speculaas Bavarois Oubliebeslag motief blad Palmiers |
Paasvakantie |
|||||
01 MEI |
02 MEI |
04 MEI |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
Dag van de Arbeid |
Dag van de Arbeid |
|
|
|
|
08 MEI |
09 MEI |
11 MEI |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
|
|
|
|
|
Aardbei tarteletjes Studentenhaver witte massa |
15 MEI |
16 MEI |
18 MEI |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
|
|
|
|
O.L.H. Hemelvaart |
O.L.H. Hemelvaart |
22 MEI |
23 MEI |
25 MEI |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
|
|
|
|
|
|
29 MEI |
30 MEI |
01 JUNI |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
Feestdag |
Feestdag |
|
|
|
|
05 JUNI |
06 JUNI |
08 JUNI |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
|
|
|
|
|
|
12 JUNI |
13 JUNI |
15 JUNI |
|||
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
BASIS |
GEVORDERD |
Eind proeven Broodbakkerij Banketbakkerij |
|
Eind proeven Broodbakkerij Banketbakkerij |
|
Eind proeven Broodbakkerij Banketbakkerij |
|