Werkend Leren Antwerpen

Centrum voor Deeltijds Onderwijs

De Bakkerij

U bent welkom op maandag, dinsdag en donderdag om de bakkerijproducten die onze jongeren maken, onder leiding van Chef Piet, te kopen. 

Verse broden kunnen op vraag gesneden worden met de broodsnijmachine.

Er is ook steeds een mogelijkheid om slagroomtaarten te bestellen, wel rekening houden dat die steeds een week op voorhand wordt aangevraagd.

Prijzen

€ 1.00 Klein brood

€ 2.00 Groot brood

€ 1.00 Speciaal brood klein

€ 2.00 Speciaal brood groot

€ 0.50 Pistolets, sandwichesen, brioches per stuk

€ 1.00 Frangipane, pruimentartelette

€ 2.00 Fruit-, aardbeientartelette

€ 1,50 Eclairs, soezen, zwaantjes, appelflappen, glacés

€ 2.50/persoon Biscuit slagroom, fruittaaten, bavarois, chocolademouse

€ 5.00/250gr Koekjes

 

BESTELLINGEN GRAAG 1 WEEK OP VOORHAND

03/201.25.26 of 03/201.25.10

HORECANOORD@WERKENDLEREN.BE

Bredastraat 37

2060 Antwerpen

We werken nu met een vast aanbod dat elke dinsdag, donderdag en vrijdag verkrijgbaar is.
Naast het vaste aanbod is er ook een variabel aanbod dat per week verschilt.
Hieronder kan je bekijken wat dit aanbod is.

Vast aanbod

  • wit brood
  • grof brood
  • frangipanes
  • pruimentarteletjes

Variabel aanbod

Maandag

Dinsdag

Donderdag

  16 JANUARI

  17 JANUARI

  19 JANUARI

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

  • Chocolade
  • brood
  • Rozijnen brood
  • Volkoren brood
  • Ronde sandwiches
  • Botersprits
  • Vetdeeg
  • Eclairs
  • Vitae plus brood
  • Rozijnen bolletjes
  • Chocolade
  • Bolletjes
  • Slipjes
  • eclairs
  • botersprits
  • Antwerpse handjes koekjes
  • Maya brood
  • Vlaamse brioches
  • Worstenbrood
  • Slipjes
  • Bolustaarten
  • Zwaantjes
  • Antwerpse handjes chocolade vol
  • Eclairs

23 JANUARI

24 JANUARI

26 JANUARI

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

  • Maya brood
  • Vlaamse brioches
  • Worstenbrood
  • Slipjes
  • Bolustaarten
  • Zwaantjes
  • Antwerpse handjes chocolade vol
  • Eclairs
  • Chocolade
  • brood
  • Rozijnen brood
  • Volkoren brood
  • Ronde sandwiches
  • Botersprits
  • Vetdeeg
  • Eclairs
  • Vitae plus brood
  • Rozijnen bolletjes
  • Chocolade
  • Bolletjes
  • Slipjes
  • eclairs
  • botersprits
  • Antwerpse handjes koekjes

30 JANUARI

31 JANUARI

02 FEBRUARI

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

  • Vitae plus brood
  • Rozijnen bolletjes
  • Chocolade
  • Bolletjes
  • Slipjes
  • eclairs
  • botersprits
  • Antwerpse handjes koekjes
  • Maya brood
  • Vlaamse brioches
  • Worstenbrood
  • Slipjes
  • Bolustaarten
  • Zwaantjes
  • Antwerpse handjes chocolade vol
  • Eclairs
  • Chocolade
  • brood
  • Rozijnen brood
  • Volkoren brood
  • Ronde sandwiches 
  • Botersprits
  • Vetdeeg
  • Eclairs 

06 FEBRUARI

07 FEBRUARI

09 FEBRUARI

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

  • Franse brioches
  • Rozijnenbrood
  • Suikerbrood
  • Vlaamse brioches
  • Voorbereiding bavarois Valentijn
  • Parijse Makrons
  • Hartjes Marsepein
  • Chocolade brood
  • Spelt
  • Picalo broodjes
  • Makarons  met Ganache vulling
  • Fruit taartjes
  • Zes granen brood
  • sandwiches
  • Voorbereiding
  • Valentijn
  • Overgieten
  • Met Roze Ganache

13 FEBRUARI

14 FEBRUARI

16 FEBRUARI

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

  • Zes granen brood
  • Sandwiches
  • Voorbereiding bavarois Valentijn
  • Parijse Makrons
  • Hartjes Marsepein
  • Chocolade brood
  • Spelt
  • Picalo broodjes
  • Makarons  met Ganache vulling
  • Fruit taartjes
  • Aardbei Bavarois Valentijn overgoten met roze Ganache en afgewerkt met
  • Parijse Makrons
  • Zes granen brood
  • Sandwiches
  • Franse brioches
  • Rozijnenbrood
  • Suikerbrood
  • Vlaamse brioches

Opruimen lokaal

Krokusvakantie

27 FEBRUARI

28 FEBRUARI

2 MAART

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

  • Volkoren brood
  • Mini Franse broden
  • Franse Brioches
  • Chocolade bolletjes
  • Slagroomtaart 6 personen afgewerkt met chocolade schilfers en vers Fruit
  • Fruittaarten 6 personen
  • Chocolade bewerking Studentenhaver
  • May brood
  • Chocolade bolletjes
  • Rozijnenbolletjes
  • Getoerde koffiekoeken vierkante met Banketbakkersroom, chocolade fondant of bloemsuiker
  • Javanais 6 personen of per persoon
  • Crème au Beurre
  • Studentenhaver witte massa
  • Zes granen brood
  • Rozijnenbrood
  • Piccolo’s
  • Getoerde koffiekoeken  Boterkoeken en croissants
  • Bladerdeeg Appelflappen en Glace’s
  • Kleine aardbei bavarois
  • Palmiers

06 MAART

07 MAART

09 MAART

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

  • May brood
  • Chocolade bolletjes
  • Rozijnenbolletjes
  • Getoerde koffiekoeken vierkante met Banketbakkersroom, chocolade fondant of bloemsuiker
  • Javanais 6 personen of per persoon
  • Crème au Beurre
  • Studentenhaver witte massa
  • Zes granen brood
  • Rozijnenbrood
  • Piccolo’s
  • Getoerde koffiekoeken  Boterkoeken en croissants
  • Bladerdeeg Appelflappen en Glace’s
  • Kleine aardbei bavarois
  • Palmiers
  • Volkoren brood
  • Mini Franse broden
  • Franse Brioches
  • Chocolade bolletjes
  • Slagroomtaart 6 personen afgewerkt met chocolade schilfers en vers Fruit
  • Fruittaarten 6 personen
  • Chocolade bewerking Studentenhaver

13 MAART

14 MAART

16 MAART

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

  • Zes granen brood
  • Rozijnenbrood
  • Piccolo’s
  • Getoerde koffiekoeken  Boterkoeken en croissants
  • Bladerdeeg Appelflappen en Glace’s
  • Kleine aardbei bavarois
  • Palmiers
  • Volkoren brood
  • Mini Franse broden
  • Franse Brioches
  • Chocolade bolletjes
  • Slagroomtaart 6 personen afgewerkt met chocolade schilfers en vers Fruit
  • Fruittaarten 6 personen
  • Chocolade bewerking Studentenhaver
  • May brood
  • Chocolade bolletjes
  • Rozijnenbolletjes
  • Getoerde koffiekoeken vierkante met Banketbakkersroom, chocolade fondant of bloemsuiker

Javanais 6 personen of per persoon

Crème au Beurre

Studentenhaver witte massa

20 MAART

21 MAART

23 MAART

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

  • Getoerde koffiekoeken assortiment
  • Banketbakkersroom
  • Frangipane
  • Appeltaarten 6 Personen of 8 Personen
  • Kilometergebak bladerdeeg met banketbakkersroom en vers fruit
  • Mozaikdessert
  • Kokosrotsjes
  • Bolustaarten
  • Rozijnenbrood Suikerbrood
  • Piccolo's
  • Speculaas Bavarois
  • Oubliebeslag motief blad
  • Palmiers
  • Rozijnenbolletjes
  • Chocoladebolletjes
  • Vlaamse brioches
  • Franse Brioches
  • Bladerdeeg Appelflappen
  • Glace’s
  • Roomhoorntjes
  • Banketbakkersroom
  • Rolle Suisse
  • Antwerpse handjes koekjes (250gr)

27 MAART

28 MAART

30 MAART

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

  • Rozijnenbolletjes
  • Chocoladebolletjes
  • Vlaamse brioches
  • Franse Brioches
  • Paasnestjes
  • Bladerdeeg Appelflappen
  • Glace’s
  • Roomhoorntjes
  • Banketbakkersroom
  • Rolle Suisse
  • Antwerpse handjes koekjes (250gr)
  • Getoerde koffiekoeken assortiment
  • Banketbakkersroom
  • Frangipane
  • Paasnestjes
  • Appeltaarten 6 Personen of 8 Personen
  • Kilometergebak bladerdeeg met banketbakkersroom en vers fruit
  • Mozaikdessert
  • Kokosrotsjes
  • Bolustaarten
  • Rozijnenbrood Suikerbrood
  • Piccolo’s
  • Paasnestjes

Speculaas Bavarois

Oubliebeslag motief blad

Palmiers

Paasvakantie

01 MEI

02 MEI

04 MEI

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

Dag van de Arbeid

Dag van de Arbeid

  • May brood
  • Chocolade bolletjes
  • Rozijnenbolletjes
  • Getoerde koffiekoeken vierkante met Banketbakkersroom, chocolade fondant of bloemsuiker
  • Aardbei tarteletjes
  • Studentenhaver witte massa
  • Zes granen brood
  • Rozijnenbrood
  • Piccolo’s
  • Getoerde koffiekoeken  Boterkoeken en croissants, vlindertjes en slipjes.
  • Bladerdeeg Appelflappen en Glace’s
  • Kleine aardbei bavarois
  • Palmiers

08 MEI

09 MEI

11 MEI

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

  • Zes granen brood
  • Rozijnenbrood
  • Piccolo’s
  • Getoerde koffiekoeken  Boterkoeken en croissants, vlindertjes en slipjes
  • Bladerdeeg Appelflappen en Glace’s
  • Kleine aardbei bavarois
  • Palmiers
  • Zes granen brood
  • Mayabrood
  • Ronde sandwiches
  • Fruit tarteletjes
  • Chocolade bewerking Studentenhaver
  • May brood
  • Chocolade bolletjes
  • Rozijnenbolletjes
  • Getoerde koffiekoeken vierkante met Banketbakkersroom, chocolade fondant of bloemsuiker

Aardbei tarteletjes

Studentenhaver witte massa

15 MEI

16 MEI

18 MEI

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

  • May brood
  • Chocolade bolletjes
  • Rozijnenbolletjes
  • Getoerde koffiekoeken vierkante met Banketbakkersroom, chocolade fondant of bloemsuiker
  • Aardbei tarteletjes
  • Studentenhaver witte massa
  • Zes granen brood
  • Rozijnenbrood
  • Piccolo’s
  • Getoerde koffiekoeken  Boterkoeken en croissants, vlindertjes en slipjes
  • Bladerdeeg Appelflappen en Glace’s
  • Kleine aardbei bavarois
  • Palmiers

O.L.H. Hemelvaart

O.L.H. Hemelvaart

22 MEI

23 MEI

25 MEI

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

  • Zes granen brood
  • Volkorenbrood
  • Spelt
  • Maya brood
  • Vitae plus
  • Gistdegen
  • Fruit taarten
  • 6 personen
  • 8 personen
  • Rozijnen bolletjes
  • Chocolade bolletjes
  • Kilometergebak met vers fruit
  • Appeltaartjes in bladerdeeg
  • Soezenbeslag
  • Eclairs
  • Zwaantjes
  • Tijgersoezen
  • Parijse soezen
  • Triagnons
  • Sandwiches
  • Vlaamse brioches
  • Franse brioches
  • Vetdeeg
  • Aardbeitaarten
    6 personen
    8 personen

29 MEI

30 MEI

01 JUNI

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

Feestdag

 Feestdag

  • Zes granen brood
  • Volkorenbrood
  • Spelt
  • Maya brood
  • Vitae plus
  • Gistdegen
  • Fruit taarten
  • 6 personen
  • 8 personen
  • Rozijnen bolletjes
  • Chocolade bolletjes
  • Kilometergebak met vers fruit
  • Appeltaartjes in bladerdeeg
  • Soezenbeslag
  • Eclairs
  • Zwaantjes
  • Tijgersoezen
  • Parijse soezen
  • Triagnons

05 JUNI

06 JUNI

08 JUNI

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

  • Rozijnen bolletjes
  • Chocolade bolletjes
  • Kilometergebak met vers fruit
  • Appeltaartjes in bladerdeeg
  • Soezenbeslag
  • Eclairs
  • Zwaantjes
  • Tijgersoezen
  • Parijse soezen
  • Triagnons
  • Sandwiches
  • Vlaamse brioches
  • Franse brioches
  • Vetdeeg
  • Aardbeitaarten
    6 personen
    8 personen
  • Zes granen brood
  • Volkorenbrood
  • Spelt
  • Maya brood
  • Vitae plus
  • Gistdegen
  • Fruit taarten
    6 personen
    8 personen

12 JUNI

13 JUNI

15 JUNI

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

BASIS

GEVORDERD

Eind proeven

Broodbakkerij

Banketbakkerij

 

Eind proeven

Broodbakkerij

Banketbakkerij

 

Eind proeven

Broodbakkerij

Banketbakkerij