Stedelijk Lyceum Topsport

secundair onderwijs

Menu

Maandag 10/01

Kalkoengebraad, Tomaten op de wijze van Stroganoff / groentebuffet, Pasta/ puree, Natuuryoghurt eiwitrijk

 

Dinsdag 11/01

Zalmfilet met dillesaus, Witte kool/ groentebuffet, Puree, Bananenroom

 

Woensdag 12/01

Spaghetti Bolognaise, Groentebuffet,Fruityoghurt

 

Donderdag 13/01

Hamrolletje met witloof en kaassaus/ groentebuffet, Aardappelpuree/ aardappelen, Seizoenfruit

 

Vrijdag 14/01

Gebakken scharfilet – hollandaisesaus, Spinaziestoemp/ Groentebuffet, Puree, Koekje

 

Maandag 17/01

Kippenbout Provençale, Gestoofde peren/ groentebuffet, Rijst/ Duchesse aardappelen, Seizoenfruit

 

Dinsdag 18/01

Tongrolletjes met béarnaisesaus, Groene boontjes/ groentebufftet, Aardappelpuree/ Pasta, Appel in de oven

 

Woensdag 19/01

Penne met tomatensaus, groenten en quorn, Groentebuffet met aardappelen, Yoghurtroom met krieken

 

Donderdag 20/01

Kalfsvlees (Medaillon), Rode kool met appel/ groentebuffet, Aardappelen/ Puree, Cake

 

Vrijdag 21/01

 Koolvisrug in de oven, Duglérésaus [met tomaat], Bloemkoolstoemp met bieslook/ groentebuffet met taboule, Griesmeelpudding

 

Maandag 24/01

Vegetarische Schnitzel, Spruitjes/ groentebuffet, Gebakken aardappelen, Seizoenfruit

 

Dinsdag 25/01

Gebakken witvis met Emmental, Andijviestoemp/ groentebuffet, Pasta, Rijstpap

 

Woensdag 26/01

Vol - au – vent, Gekookte aardappelen / groentebuffet met rijst, Vanilleflan met karamelsaus

 

Donderdag 27/01

Chipolata merguez (gevogelte 100%), Wortelstoemp/ Groentebuffet met aardappelen, Seizoenfruit

 

Vrijdag 28/01

Visfilet meunière – tartaresaus, Witloofsalade/ groentebuffet, Pasta/ Krielaardappelen met peterselie, Koekje