Stedelijk Lyceum Groenhout

Ervaringsgericht onderwijs

Inschrijvingen

Inschrijven voor schooljaar 2022-2023
Aanmelden voor het eerste jaar van het secundair onderwijs gebeurt via het centrale aanmeldsysteem ‘Meld je aan’. Dankzij ‘Meld je aan’ krijgt iedereen gelijke kansen om zich in te schrijven in de school van je keuze. De aanmeldprocedure liep van 8/3/22 9u30 tem 29/03/22 17u. Als je vergeten bent om je aan te melden, kan je je pas inschrijven tijdens de 'vrije inschrijvingsperiode'. Die startte 25 april vanaf 9 uur. Neem hiervoor altijd contact op met de school. 

Inschrijven in het tweede tot en met het zesde jaar
Wil je je inschrijven voor het schooljaar 2022-2023 voor een studierichting van het 2e tot en met het 6e jaar? Dan kan je vanaf maandag 25 april 2022 digitaal aanmelden voor inschrijving. Via deze weg komt je kind in de wachtrij. Vervolgens word je gecontacteerd door de school om de inschrijving officieel te vervolledigen. 

Aanmelden voor inschrijving via deze link.
Opgelet: tussen 4/7/22 en 26/8/22 is onze school gesloten. Je kan je aanmelden voor inschrijving via dit formulier. Op basis van dit formulier houden we de volgorde bij van de vragen tot inschrijving. Pas wanneer de school terug open is, zal je vraag bekeken en behandeld worden.