Prins Dries

stedelijk basisonderwijs

Nieuws

vb. 29/03/2023
vb. 29/03/2023

'Close' met leerling van de school wint 'Grand Prix' op filmfestival van Cannes

Op het prestigieuze filmfestival van Cannes is afgelopen weekend de nieuwste film van Lukas Dhont in de prijzen. 'Close' won de prijs Grand Prix van het festival. Onze leerling Eden Dambrine vertolkt een van de hoofdrollen. De film zelf kan je in het najaar zelf gaan bekijken!

Workshops in Limburg - Reportage tvlimburg

Op zaterdag 23/04/2022 organiseerde de Koninklijke Balletschool Antwerpen een workshopdag in Limburg in samenwerking met balletschool Edwina Verdingh. De kinderen konden lesjes klassiek ballet en hedendaags meevolgen gegeven door de leerkrachten van de Koninklijke Balletschool Antwerpen. TVLimburg kwam ook even langs en maakte onderstaande reportage. Kijk maar mee!

Balletleerlingen op ATV

ATV kwam langs om onze balletleerlingen in de kijker te zetten. Kijk gerust mee!

Prins Dries valt in de prijzen op het schaaktoernooi + nieuwsbrief maart

De schaakclub van Prins Dries, onder leiding van meester Mathias, is een aantal keer in de prijzen gevallen! Ze namen deel aan het provinciaal en het Vlaams online kampioenschap schoolschaak! Dikke proficiat allemaal! Meer nieuws van onze school kan je onderaan in de nieuwsbrief nalezen.

De kippen zijn terug!

Welkom terug Zebra, Lola en Tok-of-Roxy!

Prins Dries maakt animatiefilm met Romane Claus

Romane Claus Prins Dries animatiefilm
KUNSTENARES TE GAST IN DE MORAALKLAS Vorig schooljaar is Romane Claus aan de slag gegaan met onze leerlingen van het vierde leerjaar. Samen hebben zij een pracht van een animatiefilm in elkaar gestoken tijdens de lessen moraal.
Subscribe to Nieuws