CVO Encora

stedelijk volwassenenonderwijs

Trajectbegeleiding

De trajectbegeleiders helpen je keuzes te maken om zo het meest haalbare traject uit te stippelen. We bekijken wat jij wil bereiken, de tijd die je daarvoor beschikbaar hebt en of leren voor jou gemakkelijk of juist moeilijk is. De trajectbegeleiders adviseren je om jouw kans op slagen te verhogen. 
 

Samen met de trajectbegeleider stippel je een traject uit dat op dat moment voor jou het beste is om je opleiding Aanvullende Algemene Vorming tot een goed einde te brengen.

Wil je informatie over de verschillende opleidingen grime, visagie en hairstyling? Wil je weten welke trajecten mogelijk zijn? Neem dan contact op met de trajectbegeleiding.

Wil je informatie over de opleiding bedrijfsbeheer? Wil je weten welke trajecten mogelijk zijn? Neem dan contact op met de leerkracht.

Wil je informatie over de opleiding bibliotheekmedewerker informatiebemiddelaar? Wil je weten welke trajecten mogelijk zijn? Neem dan contact op met de trajectbegeleiding.

Bij de trajectbegeleiding kan je terecht voor meer informatie over de computeropleidingen. Wij organiseren infosessies en intakegesprekken om cursisten naar het juiste traject te leiden.

Bij de trajectbegeleiding kan je terecht voor meer informatie over de opleidingen fotografie, multimedia en web. Wij organiseren infosessies en intakegesprekken om cursisten naar het juiste traject te leiden.

Wil je informatie over de opleiding kapper of schoonheidsspecialist? Wil je weten welke trajecten mogelijk zijn? Neem dan contact op met de trajectbegeleiding.

Wil je informatie over de verschillende mode-opleidingen? Wil je weten welke trajecten mogelijk zijn? Neem dan contact op met de trajectbegeleiding.

Gaat het te snel in de les? Of net te traag? Kan je de lessen moeilijk combineren met je werk? Heb je administratieve of persoonlijke problemen? Wil je weten waar je ook buiten de school Nederlands kan leren? Bij het Kompas geven ze jou advies! Je bent altijd welkom!

Wil je informatie over de verschillende opleidingen van personenzorg? Wil je weten welke trajecten mogelijk zijn? Neem dan contact op met de trajectbegeleiding.

Je kan met je vragen over een taalopleiding bij Encora terecht bij je leerkracht of op het secretariaat.

Bij de trajectbegeleiding kan je terecht voor meer informatie over de technische opleidingen. Wij organiseren infosessies en intakegesprekken om cursisten naar het juiste traject te leiden.