de Academies

Jij hebt een uniek talent!

En daar gaan we samen met jou naar op zoek en ontwikkelen we dit verder. Welke opleiding je ook kiest, van keramiek tot dans, van accordeon tot digitale vormgeving: ervaren kunstenaars-docenten brengen je de knepen van het vak bij.

Navigeer snel naar: 
WIE ZIJN WE | OPLEIDINGEN | PRAKTISCH

“Nooit gedacht dat de academie zo’n inspirerende en fijne ontmoetingsplek zou zijn.” 

Sarah De Vries
Getuigenis Sarah

"Ik stond al met Raymond van het Groenewoud, Ronny Mosuse en Pieter Embrechts op het podium."

Henri Ardui
Getuigenis Henri

"Ik ben artistiek fel geëvolueerd en mijn creativiteit is terug losgekomen."

Frie Geertsen
Getuigenis Frie

Vind een opleiding

Vind een academie

Droom je ervan een muziekinstrument te bespelen of in een groep te musiceren? Te leren zingen, je eigen muziek te schrijven of je te verdiepen in jazz, pop, rock, funk of klassieke muziek? Stap gerust eens bij ons binnen!

Als je met je stem en lichaam creatief aan de slag wil, al dan niet op een podium, of wanneer je het schrijven niet kan laten, dan is de woordafdeling je ding!

Heeft bewegen je te pakken gekregen, zit je nooit stil, wil je choreagrafieën en technieken aanleren? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze Academie in Merksem!

Ga je graag creatief aan de slag met verf of klei? Is je ultieme wens ooit om boeken te illustreren of affiches te ontwerpen? Heb je zin om je eigen beeldtaal te ontwikkelen? Vanaf 6 jaar ben je welkom in onze Academies beeldende kunsten.